Història

 

Impremta Columba: som una empresa familiar creada el 1965. Son més de 52 anys de confiança que ens avalen com a impressors. Durant 2 generacions ens hem compromès a crear i a imprimir missatges. Ens hem caracteritzat en tots aquests anys per ser una empresa amb un tracte humà per sobre de tot.

En els nostres inicis vam començar imprimint amb Tipografia, sistema que va durant fins entrat als 80. Seguidament vam anar implantant nova maquinària amb sistema d’impressió d’offset, fins a l’actualitat que disposem tant del sistema offset com el de digital.

Actualment, som una empresa que ens dediquem a fer tot tipus d’impressions. Ho fem amb els dos sistemes d’impressió actuals. (offset i digital), des de petites quantitats fins a grans tiratges. En concret tenim 10 cossos d’impressió:

8 cossos d’impressió offset i 2 cossos en format digital.

Disposem també d’una gran varietat en maquinària per acabats i manipulació:

Tren de cosit, alçadora, plegadores, plastificadores, troqueladora, fendidora, Ctp tronic, 2 guillotines, barnissadora i equips d’espiral i wiro per manipulació.

PRE IMPRESSIÓ

En el departament de Pre impressió, tenim la capacitat de preparar 30 planxes a l’hora amb un sistema de Computer to Plate d’última tecnologia. Alhora, disposem d’altres sistemes de control de qualitat.

També disposem en aquest departament d’una màquina digital per fer proves per controlar que l’imprès estigui tot correcte abans de la seva execució.

IMPRESSIÓ

La qualitat d’impressió d’un producte gràfic neix d’un bon servei anterior de preimpressió. Per això, a Impremta Columba, estem dotats de maquinària òfset de primera línia mundial com són de la marca Heildelberg, i de Xerox en sistema digital.

IMPRESSIÓ ÒFSET: Disposem de 6 cossos d’impressió Heildelberg, una de les millors marques del mercat, que ens garanteixen la màxima qualitat d’impressió i que ens permeten realitzar feines tant de llarga com de curta tirada.

IMPRESSIÓ DIGITAL: Amb la impressió digital aconseguim ampliar el ventall de serveis oferint la possibilitat d’imprimir pocs exemplars de qualsevol producte amb la màxima qualitat i urgència.

És especialment útil per a tirades personalitzades, reproduccions de pocs exemplars tant de revistes, targetes, flyers, etc…

POST IMPRESSIÓ

Finalment, en aquest departament post impressió, tenim un departament autosuficient de maquinària d’última tecnologia per dur a terme tot tipus d’acabats als nostres impresos.

Tenim en funcionament 1 plegadora, 1 plastificadora gran format, 1 fendidora automàtica, 1 guillotina, 1 troqueladora, màquina d’estampació, i màquines auxiliars per a manipulació de talonaris i calendaris.

ACABATS

Un cop impresos els treballs, els hi podem donar un toc de qualitat mitjançant els diferents acabats de què disposem. Per això tenim una secció, amb personal especialitzat per a dur a terme aquell tipus de manipulació que acabarà de donar-li excel·lència al producte final.

Diferents acabats: Vernissos, plastificats (brillant, mate, soft touch, anti-ratllades), relleus, estampings, Reserves Uvi, enquadernacions (espiral, wiro), encolats rústics o a la cola, etc…