Disseny gràfic

A Columba Comunicació expliquem el teu projecte mitjançant el disseny gràfic, transmetent els valors de la teva marca a cada peça gràfica.

Què dissenyem?

 

BRANDING

LOGOTIPS/TARGETES DE VISTA/PAPERERIA CORPORATIVA.

 

Dissenyem tots els conceptes que donaran forma a la imatge corporativa de la teva marca. El branding és el procés de creació d’una marca i per a nosaltres és molt més que seleccionar una tipografia i uns colors determinats. 

A Columba Comunicació cuidem tots els detalls per crear marques que aportin valor als nostres clients. La creació de marca és molt més que naming+branding.

 

IMATGE GRÀFICA

FULLETONS/DÍPTICS/TRÍPTICS/CARTELLERIA CORPORATIVA.

 

Creeem i dissenyem qualsevol element de comunicació corporativa. 

Tot comunica, des d’un cartelll amb l’horari fins a un fulletó on expliquem els serveis que ofereix la nostra empresa. És important que la imatge corporativa i els elements de comunicació siguin coherents. 

 

DISSENY DE PACKAGING

TROQUELS/ACABATS/GAMMA CROMÀTICA.

 

Quants cops heu comprat un producte només perquè us ha cridat l’atenció el seu packaging?

Sabem que un bon packaging atrau, per això s’ha de crear a consciència. Seguint el manual corporatiu de la marca disseyem solucions de packaging atractives. Vestim els productes perquè causin una bona primera impressió, sempre enfocant-nos en el consumidor final del producte.

 

DISSENY EDITORIAL

REVISTES/CATÀLEGS DE PRODUCTE/DOSSIERS.

 

Disposem de totes les eines i recursos per maquetar i dissenyar qualsevol element editorial, que pot ser imprès o presentat en format digital, depenent de les necessitats de cada client.