Disseny gràfic

A Columba Comunicació t’ajudem a convertir la teva web en un recurs estratègic per al teu negoci. 

UNA WEB A MIDA PER ACONSEGUIR ELS TEUS OBJECTIUS

La teva pàgina web és molt més que un simple aparador a la xarxa, és la porta d’entrada al teu negoci i una part clau de l’experiència dels teus clients. A banda de continguts ben ordenats, imatges cuidades i una navegació intuitiva i àgil, la teva web cal que transmeti tots els valors de la teva marca. Per tant, creiem que per crear un projecte web només es pot fer d’una prespectiva estratègica.

 

Realitzem projectes web a mida de les teves necessitats i objectius, amb estructures de contingut ben definides i textos treballats i redactats per aconseguir un bon posicionament als cercadors, però també per transmetre amb claretat el que volem comunicar i aconseguir la resposta desitjada. Treballem amb les millors solucions tecnològiques per tal que la teva web estigui optimitzada i sigui fàcilment editable i actualitzable. Posem al teu abast totes les eines i coneixement perquè tinguis tot el control de la teva web en tot moment.

Fem la web que necessites i te l’entreguem en el termini previst amb tots els continguts, i llesta per a rebre la primera visita o primera comanda.

Desenvolupem estratègies per a captar tràfic, leads o vendes, amb campanyes integrades de màrqueting i publicitat per a convertir cada visita en resultats per al teu negoci.